Om oss

En dynamisk och teamdriven familjeorganisation

NORDICC har sin förebild i vargen

Vargen. En snabb, uthållig och stark varelse som jobbar i team. Den är vår förebild. Vi vill hjälpa er att färdigställa jobben snabbare, lättare och bättre. Nordicc® handlar med utrustning till flera slags entreprenörer och har produkter för alla årstider.
NORDICC® är beläget i Ljungby, Småland.

 

Mission, vision & värderingar

Vår mission är att tillhandahålla produkter och lösningar som sparar miljön och gagnar våra kunders ekonomi och arbetsmiljö.

Är det något ni saknar i branschen vill vi mer än gärna hjälpa till med att hitta eller ta fram de produkter ni söker. Vi försöker alltid att hålla högsta servicenivå. I vår vision ser vi ett företag som är den huvudsakliga källan i innovativ lastbilsaerodynamik och entreprenadutrustning i Skandinavien. En säker och glad arbetsmiljö för personal med en utmanande och kulturdriven struktur. Detta åstadkommer vi bland annat med att kvalificera oss till standarderna ISO 9001 och 14001.

Förtroende
Ärlighet
Integritet
Kvalitet
Bästa kundrelationer

Glasdesign Aerodynamics®

1994 startades familjeföretaget GLASDESIGN som började förse lätta lastbilar med takspoilers.

Detta är än idag den största produkten, men vi har under årens lopp breddat vårt utbud med bl.a. utrustning till tunga lastbilar, solskydd, chassikjolar m.m. Genom att vara lyhörda har vi rätt produkter för svenska fordon och ett stort förtroende hos våra kunder. Personlig service och korta leveranstider är några egenskaper vi hela tiden strävar efter. Glasdesign Aerodynamics® är sedan 2012 ett varumärke som ligger under företagsnamnet Nordicc AB.

Lägre bränsleförbrukning
Snyggt utseende & hög finish
Bättre för miljön
Job done. Better.