armorgard verktygslåda - nordicc

Försvåra för tjuven!

Det är riktigt tråkig statistik att läsa:  2019 anmäldes 4106 stölder från byggarbetsplatser, industrier, verkstäder m.m. Hur många som inte anmäldes kan man bara gissa! Eftersom det bara är c:a 1 av tio stölder som klaras upp så är det naturligt att det är en låg tilltro till att få tillbaka sina grejer. Detta gör att det nästan blir accepterat som en del av kulturen – man bryr sig inte om att anmäla helt enkelt.

Det finns en del åtgärder man kan göra, bl.a märkning i olika former, GPS-spårning m.m. Men det bästa man kan göra är att försvåra det för tjuven redan från början. Det som stjäls mest är lösa grejer som är lätt att få med sig.

Därför vill vi på NORDICC att fler får reda på våra låsbara verktyg- och förvaringslådor. De finns i en mängd olika utföranden och storlekar. De kan t.ex placeras på arbetsplatsen, i skåpbilen, på flakbilen – ja var än ni använder verktyg och andra stöldbegärliga grejer.

De kan specificeras för att passa just ditt behov, och finns med gaffelholkar eller hjul för att enkelt kunna flytta runt dem. Vissa modeller en speciell genomföring så att man kan ladda sina batteridrivna verktyg samtidigt som de är inlåsta.

Kvaliteten är på topp, och de är mycket robust utformade. Kraftig låsmekanism, gasfjädrar som ser till att det är lätt att öppna locket, pulverlackering och annat bra är en gemensam nämnare för alla modeller.

Kontakta NORDICC på 0372-129 99 eller contact@nordicc.se så hjälper vi dig hitta rätt modell! Se även mer på: https://shop.nordicc.se/product-category/bilinredning/verktyg-forvaringlador/

Kontakta oss för mer information

Har du frågor om vårt sortiment, tveka inte att höra av dig, så berättar vi mer!