Träffa Nordicc på SkogsElmia 6-8 juni

För andra året i rad har vi på Nordicc valt att medverka på SkogsElmia – en perfekt mötesplats för alla som har skogsägande i fokus. Här hittar du allt från våra flishuggar till motorsågar, utrustning för skogsbrandsbekämpning och drönare. Mässan arrangeras utomhus i skogarna vid Bratteborg, 30 km söder om Jönköping. Perfekt för att se och testköra våra produkter i sin rätta miljö!

Liten men effektiv flishugg från engelska Först
Först flishuggar är våra mindre och extremt effektiva flishuggare. De tillverkas i Storbritannien och finns både som bensin- och dieseldrivna samt hydrauliskt drivna. Flishuggarnas kapacitet är upp till 25 cm i diameter och alla har intelligenta styrsystem som känner av och anpassar sitt tempo efter tjockleken på vad som matas in.

Servicevänlig
Först har många smarta detaljer och de allra flesta delarna demonteras enkelt för service med en 19-nyckel. När du väljer Först får du en servicevänlig maskin med mycket enkelt handhavande.

I vår 300 kvadratmeter stora monter visar vi upp hela bredden av våra flishuggar från Först. Mobila, med larvband samt traktorburna.

Varmt välkommen till monter 161!

Kontakta oss för mer information

Har du frågor om vårt sortiment, tveka inte att höra av dig, så berättar vi mer!