Maxilift Lyftkranar

Mer info !

Vi på Nordicc är exklusiv importör av Maxilift som har ett komplett sortiment av hydrauliska lyftkranar till lätta lastbilar, pickuper & släp. Maxilift lyftkranar kan lyfta paddor, rör, motorer, delar, motorcyklar, fyrhjulingar, tegelpannor och vägskyltar med mera. Du kan lita på att kranen fixar allt detta utan några bekymmer.

Stödben till din Maxilift lyftkran

Behöver du en, två eller fyra stödben? I vårt utbud hittar du ett flertal alternativ, både manuella och hydrauliska i olika utförande. Att erbjuda rätt säkerhetssystem är ett måste för varje krantillverkare. Till en Maxilift lyftkran har du ett flertal alternativ att välja mellan, allt för att kunna matcha dina behov och förutsättningar.

Maxilift-kran utifrån dina önskemål

Det finns möjlighet att anpassa den Maxilift-kran du bestämmer dig för. Hos oss hittar du bland annat vinscher i olika utföranden. Andra exempel på tillval som kan underlätta ditt arbete är radiostyrning och kabelstyrning. Det finns också möjlighet att välja till egen färg.

Kontakta oss vid frågor eller offertförfrågan

Har du några frågor som rör Maxilift lyftkranar eller vill du ha en offert? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig på vägen till en enklare vardag!